Woodstock

Woodstock Dalhalla

DALHALLA, RÄTTVIK
FRE 10 JULI

En svensk hyllningskonsert till världens första stora rockfestival


MIKAEL RICKFORS, DAN HYLANDER, PY BÄCKMAN, LAGAYLIA FRAZIER, MATS RONANDER, CLAES YNGSTRÖM, CONNY BLOOM, JANNE ÅSTRÖM

SPECIAL GUESTS

samt 6 musikanter under ledning av Hansa Berg

Inför 50-årsjubileumet av WOODSTOCK – världens första stora rockfestival – genomförde åtta legendariska svenska artister en hyllningsturné hösten 2019. En turné som trotsade all beskrivning av succé; utsålda konserthus, fantastiska recensioner och stående ovationer av en hängiven och gedigen publik.

Föreställningen är en hyllningsföreställning till Woodstock, till musiken som framfördes och till känslan och stämningen som denna festival framkallade, och som fortfarande lever kvar.

Allt detta skulle vi få uppleva tillsammans på Dalhalla nu i sommar. Så kom då denna hemska Coronapandemi och nedstängning av allt roligt som vi planerat. Det innebär tyvärr att vi måste flytta vår föreställning till nästa sommar 2021.

NYTT DATUM FÖR WOODSTOCK DALHALLA BLIR FREDAG 9 JULI KL 20.00 2021.

Vi tar givetvis pandemin på största allvar och vill inte att vår publik ska känna oro eller rädsla för att träffas. En föreställning med artistgänget i hyllningen till Woodstockfestivalen och all den underbara musiken därifrån, ska vara en glädjens nostalgistund.

Vi får längta till nästa år så håll hårt i dina biljetter.

För de gäller till det nya datumet och du sitter på exakt den stolen som du köpte biljett till i år.

Vi återlöser inte biljetter då vi flyttar föreställningen till nytt datum.

Håll er friska, tänk på avståndet samt tvätta händerna så ses vi alla till en fantastisk sommarkväll i Dalhalla 9 juli 2021.